KatofPoes.nl

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Ons

Over KatofPoes.nl

De artikelen op KatofPoes.nl brengen jou de feiten over producten voor katten, gedrag van katten, gezondheid van katten en meer. Of je nu het beste voer wilt kiezen of wilt weten waarom je kat je midden in de nacht wakker maakt, we zijn hier om je te wapenen met de kennis die je nodig hebt. Ons team bestaat uit toegewijde kattenliefhebbers en experts.

Product reviews

Om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de producten die je voor jouw kat koopt, biedt KatofPoes.nl een uitgebreid aanbod van onpartijdige reviews en informatieve artikelen. Van de beste kattenbakken tot voer en speeltjes, we zijn diep ingegaan op de producten die er het meest toe doen.

Onze artikelen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en waar mogelijk, praktijktesten. Voordat wij een product aanbevelen, besteedt ons team uren aan het onderzoeken van de markt, het identificeren van de beste producten voor katten en het lezen van recensies.

Informatie over de gezondheid van jouw kat

Als je antwoorden wilt over de gezondheid van jouw kat, is betrouwbare informatie van vitaal belang. Om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze artikelen op KatofPoes.nl in overeenstemming is met de laatste wetenschappelijke informatie en gezondheidsrichtlijnen, wordt elk gezondheidsgerelateerd artikel geschreven of beoordeeld door specialisten.

Hoe blijft KatofPoes.nl bestaan?

KatofPoes.nl genereert omzet via “Affiliate marketing” dit betekent dat als onze bezoekers op een link klikken en vervolgens een product aanschaffen wij daar een relatief kleine commissie over krijgen. Niet alle links die wij in onze artikelen stoppen werken op basis van dit model.

De keuze van onze artikelen in onze product vergelijkingen, reviews en informatieve artikelen worden niet beïnvloed door het Affiliate programma.

Wil je in contact komen?

Als je onderwerpen wilt bespreken die te maken hebben met de gezondheid van katten, voeding of andere aspecten van jouw kat, neem dan contact met ons op. 

Gebruik voor alle vragen ons contactformulier of e-mail: info@katofpoes.nl.