KatofPoes.nl

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beste GPS tracker voor je kat? TOP 6 van 2023!

Picture of Bjarne Ras
Bjarne Ras

Met twee eigenzinnige katers aan mijn zijde, begrijp ik de bijzondere band tussen mens en kat als geen ander. Mijn avontuur begon met de komst van mijn kat Edward, wat me inspireerde om mijn kennis over kattengedrag en gezondheid te delen op deze website. Naast het schrijven geniet ik ook enorm van de waardevolle momenten samen met mijn twee pluizenbollen.

Inhoudsopgave

Op zoek naar de beste GPS tracker voor jouw kat? Zoek niet verder! We hebben een lijst samengesteld van de top 6 trackers op de markt op dit moment. Of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of alle toeters en bellen wilt, wij hebben het voor je uitgezocht. Lees verder om meer te leren over elk van deze producten en vind de perfecte voor jouw katachtige vriend!

Wat is de beste GPS tracker kat?

De Invoxia GPS tracker is de beste GPS tracker voor je kat. Hij heeft een combinatie van nauwkeurigheid, waterdichtheid en betaalbaarheid die door geen van zijn concurrenten wordt geëvenaard. De levensduur van de batterij is ook een van de langste op de markt, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het voortdurend opladen. En tenslotte heeft de Invoxia geen SIM-kaart nodig, dus je kunt hem overal ter wereld gebruiken!

De Consumentenbond is ook zeer te spreken over deze GPS tracker en stelt dat hij beter presteert dan veel van zijn concurrenten. Dus als je op zoek bent naar de beste GPS tracker voor je kat, is de Invoxia GPS tracker zeker een goede optie.

Samenvatting:

  1. Invoxia GPS tracker kat – beste GPS tracker kat
  2. Weenect Cats GPS tracker – beste goedkope GPS tracker kat
  3. SAMA Direct Huisdier GPS tracker – – beste GPS tracker kat met app
  4. Spotter Huisdier GPS tracker – beste GPS tracker kat zonder abonnement
  5. TKMARS Mini GPS tracker – – beste mini GPS tracker kat
  6. Exclusive by TW Huisdier GPS Tracker – – beste waterdichte GPS tracker kat

1. Invoxia GPS tracker kat

Invoxia Huisdier GPS/Activity Tracker

Koop nu bij:

bol.com (€119,00)
Prijzen geüpdatet op: juni 17, 2024 - 6:02 am

De beste GPS tracker voor je kat moet nauwkeurig, waterdicht en betaalbaar zijn. Bij voorkeur heb je ook geen SIM nodig.

De Invoxia GPS tracker is de beste GPS tracker voor je kat. Hij is zeer nauwkeurig, waterdicht en eenvoudig te installeren. De batterij gaat tot een maand mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je hem steeds moet opladen. En ten slotte is er geen SIM-kaart nodig, dus ook daar hoef jij je ook geen zorgen over te maken!

Bovendien is de Consumentenbond ook lyrisch over deze tracker. Volgens hen werkt deze tracker een suk beter vergeleken met anderen. Daarnaast gaat hij langer mee en is een stuk goedkoper dan de meeste trackers. En een mega pluspunt is de bijbehorende app – deze werkt handig en is uitgebreid!

Kortom, ben jij op zoek naar de beste GPS tracker voor je kat? Dan is de Invoxia tracker de beste keus voor jou!

2. Weenect CatsGPS tracker

Weenect CATS GPS Tracker voor katten

Koop nu bij:

bol.com (€49,90)
Prijzen geüpdatet op: juni 17, 2024 - 6:02 am

Deze GPS Tracker voor katten is een stuk kleiner dan die van Invoxia, maar doet zijn werk nog steeds goed.

De Weenect Cats GPS tracker is perfect voor katten die graag naar buiten gaan. Hij wordt bevestigd aan de halsband van jouw kat en stuurt updates over hun locatie naar jouw smartphone.

De app biedt ook interessante functies zoals het instellen van veilige- en onveilige zones. Als ze in een bepaalde zone gaan, wordt je meteen op de hoogte gebracht!

Deze GPS tracker is ook zeer betaalbaar en de batterij gaat tot 72 uur mee. Dus als je op zoek bent naar een nauwkeurige en betaalbare GPS tracker voor jouw kat, dan is de Weenect Cats GPS tracker een goede keus voor jou!

3. SAMA Direct

SAMA Direct™ Huisdier GPS Tracker

Koop nu bij:

bol.com
Prijzen geüpdatet op: juni 17, 2024 - 6:02 am

De SAMA Direct huisdier GPS tracker is de perfecte keuze voor diegenen die alle toeters en bellen willen.

De SAMA Direct GPS Tracker biedt real-time tracking, onbeperkt bereik en een batterijduur van 30 dagen. Het heeft ook een veilige zone functie, zodat je grenzen kunt instellen voor uw huisdier. Als ze deze grenzen overschrijden, kun je onmiddellijk op de hoogte worden gebracht!

De SAMA Direct GPS tracker bevat ook een gratis app die gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken is. En ten slotte is de tracker klein en lichtgewicht dus perfect voor jouw huisdier!

Als je op zoek bent naar alle functies in een GPS tracker voor je kat, dan is de SAMA Direct de beste keuze voor jou!

4. Spotter GPS tracker voor huisdieren

Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat

Koop nu bij:

bol.com (€99,99)
Prijzen geüpdatet op: juni 17, 2024 - 6:02 am

De Spotter GPS Tracker is perfect voor wie een eenvoudige en betaalbare tracker wil.

Deze kleine en lichtgewicht GPS tracker wordt bevestigd aan de halsband van jouw huisdier en stuurt updates over hun locatie naar jouw smartphone. Ook de app is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik!

De batterij van de Spotter GPS tracker gaat mee tot drie dagen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen. En tot slot, deze tracker is waterdicht en werkt overal in Europa!

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare GPS Tracker voor jouw huisdier, dan is de Spotter GPS Tracker perfect voor jou!

5. TKMARS Mini GPS tracker

TKMARS Mini GPS tracker

Koop nu bij:

bol.com (€49,99)
Prijzen geüpdatet op: juni 17, 2024 - 6:02 am

De TKMARS Mini GPS Tracker is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een nauwkeurige en duurzame tracker.

Deze kleine en lichtgewicht GPS tracker heeft een prima batterijduur van 5 dagen. Hij is ook gemakkelijk te bevestigen aan de halsband van jouw huisdier!

De TKMARS Mini GPS Tracker is zeer accuraat en werkt tot op vijf meter afstand. Het is ook perfect voor het volgen van jouw auto, hond of kind!

Als je op zoek bent naar een nauwkeurige en duurzame GPS tracker, dan is de TKMARS Mini GPS Tracker perfect voor jou!

6. Exclusive by TW Huisdier GPS Tracker

Exclusive by TW Huisdier GPS Tracker

Koop nu bij:

bol.com
Prijzen geüpdatet op: juni 17, 2024 - 6:02 am

De Exclusive by TW GPS Tracker is perfect voor het in de gaten houden van jouw huisdier. Het kleine en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk om mee te nemen, waar je ook heen gaat, en de multifunctionele mogelijkheden voorzien je van alle functies die je nodig hebt om jouw harige vriend in de gaten te houden. Er zijn geen dure abonnementskosten nodig, dus deze tracker is een grote waarde voor jouw geld.

De GPS Tracker is ook uitgerust met een aantal beveiligingsfuncties, zoals veilige zones. Je kunt zones instellen waarvan je weet dat jouw huisdier er veilig zal zijn, en als ze deze zone verlaten zal de tracker je onmiddellijk alarmeren. De tracker is ook waterdicht, dus je hoeft zich geen zorgen te maken over regen of sneeuw.

De Exclusive by TW Huisdier GPS Tracker biedt ook live tracking, zodat je de locatie van jouw huisdier op elk moment kunt zien. Je kunt ze volgen op een kaart, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden als ze verdwaald zijn. Deze tracker is perfect om jouw harige vriend veilig en gezond te houden.

Kortom, ben je op zoek voor de beste GPS Tracker voor jouw kat? Kijk dan niet verder dan de Exclusive by TW Pet GPS Tracker. Deze tracker heeft alles wat je nodig hebt om jouw kat te traceren.

Een GPS tracker voor je kat? Waarom?

Een GPS tracker voor uw kat is een geweldige manier om ze in de gaten te houden als u niet thuis bent. Met een GPS tracker kunt u op elk moment zien waar jouw kat zich bevindt, zodat je hem gemakkelijk kunt terugvinden als hij verdwaalt. Bovendien kan een GPS tracker voor jouw kat je helpen jouw kat veilig te houden door veilige zones in te stellen. Als jouw kat een van deze zones verlaat, zal de tracker je onmiddellijk waarschuwen. Het hebben van een GPS tracker voor jouw kat is een geweldige manier om ze veilig en gezond te houden!

Hoe werkt een GPS tracker voor katten?

Een GPS tracker voor katten werkt door gebruik te maken van satelliet technologie om de locatie van uw kat te volgen. Deze informatie wordt vervolgens naar een ontvanger gestuurd, die u kunt openen op uw telefoon of computer. Zo kunt u te allen tijde zien waar uw kat zich bevindt, ongeacht waar hij zich bevindt!

Dus als graag jouw kat wil traceren of opsporen, is een GPS tracker een goede oplossing!

Waar moet je op letten als je de beste GPS tracker kat wilt kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een GPS tracker voor je kat kat, moet je rekening houden met de volgende factoren:

De grootte van de tracker

Zorg ervoor dat de tracker klein genoeg is om comfortabel aan de halsband van jouw kat te hangen. Bovendien is het verstandig te kijken naar het formaat van jouw kat. Als je een kitten of kleine kat hebt, kun je het beste kiezen voor een kleine tracker zoals die van SAMA Direct.

Abonnement of SIM-kaart?

Als je op zoek bent naar een GPS tracker voor jouw kat, moet je overwegen of je een tracker met een abonnement of een SIM-kaart wilt. Een tracker met een abonnement is bijvoorbeeld de Weenect of Invoxia GPS tracker Kat. Je betaalt een maandelijks of jaarlijks bedrag voor het gebruik van de benodigde smartphone app en tracker. De prijzen die u hiervoor betaalt kunnen sterk variëren.

Trackers met een SIM-kaart zijn bijvoorbeeld de Spotter tracker. Je gebruikt hiervoor een prepaid kaart – die je zelf oplaadt om gebruik te kunnen maken van het netwerk – of een simkaart met een abonnement. Met een prepaid kaart heb je alleen toegang tot het data-abonnement van de tracker zolang er tegoed op de kaart staat. Zodra het tegoed op is, werkt de tracker niet meer.

De functies van de tracker

Kijk naar de functies die jij belangrijk vindt in een GPS tracker voor je kat. Real-time tracking en het instellen van zones zijn erg populair onder katteneigenaren. Bovendien is een waterdichte tracker ideaal als jouw kat grotendeels zijn tijd buiten doorbrengt.

De levensduur van de batterij

Zorg ervoor dat de tracker een lange levensduur van de batterij heeft, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het opladen. De batterijduur van de trackers uit onze top 6 variëren nogal. Gelukkig kun je dit nauwkeurig in de gaten. Sommige geven je zelfs een waarschuwing zodat jij nooit met een lege tracker komt te zitten. Handig hè?

De prijs

De beste GPS trackers kunnen een beetje duur zijn, maar ze zijn de investering waard. Kijk vooral naar wat je te besteden hebt en vergeet niet dat veel voordelen te bieden heeft.

Wanneer je deze factoren in overweging neemt, zul je de beste GPS tracker vkunnen vinden voor jouw behoeften!

Kan ik mijn kat traceren?

Ja, je kunt jouw kat volgen met behulp van een GPS tracker. Enkele van de beste GPS trackers voor katten worden in de inhoud hierboven opgesomd. Deze trackers zijn perfect om jouw kat veilig te houden en hem gemakkelijk terug te vinden als hij verdwaalt. Bovendien kan een GPS tracker voor jouw kat je helpen jouw kat veilig te houden door veilige zones in te stellen. Als jouw kat een van deze zones verlaat, zal de tracker je onmiddellijk waarschuwen. Kortom, het hebben van een GPS tracker voor jouw kat is een geweldige manier om hem veilig en gezond te houden!

Kan je een gechipte kat opsporen?

Ja, middels een GPS tracker kun jij jouw gechipte kat opsporen. Indien jouw kat vermist is kan een tracker jouw helpen hem of haar snel terug te vinden. Echter, naar verloop van tijd zal de batterij ook opraken waardoor de tracker niet meer actief is. In dat geval kun je het beste melding maken bij Amivedi.

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die sinds 1933 helpt om vermiste en gevonden huisdieren in Nederland te herenigen. Als jouw huisdier vermist is of je hebt een huisdier gevonden, dan kun je dat via deze website melden. Ook stellen zij gratis flyers en posters beschikbaar, zodat jij snel jouw gechipte kat kunt opsporen.

Hoe werkt GPS tracker zonder SIM?

GPS trackers zonder SIM-kaart werken door verbinding te maken met satellieten. Door deze verbinding kan de tracker gegevens verzenden en ontvangen waarmee jij jouw kat in real-time kunt volgen. Er zijn veel verschillende GPS trackers zonder SIM-kaart op de markt, dus doe jouw onderzoek voordat u er een aanschaft

Conclusie

Tot slot komen we aan bij de conclusie over de beste GPS tracker voor je kat!

Als je op zoek bent naar de beste GPS tracker voor je kat, hopen we dat dit artikel heeft geholpen. Deze top 6 is een solide en gevarieerd aanbod van verschillende trackers die goed zullen werken om jouw kat te traceren wanneer nodig. Of je er nu een wilt zonder SIM-kaart of met abonnement, wij hebben het voor je uitgezocht.

Tip: alvorens je besluit een aankoop te doen, kijk naar de batterijduur van de tracker. Een te korte batterijduur is iets waar veel katteneigenaren tegen aan lopen. Daarom adviseren wij een tracker te kopen die je niet elke dag hoeft op te laden.

Als je nog steeds niet zeker weet welke functies belangrijk zijn of bij jou passen, neem dan contact met ons op via Instagram DM of de contactpagina.

En vergeet niet, kom zeker binnenkort nog eens terug, want ons team van experts werkt hard om elke dag nieuwe inhoud te bieden, dus blijf op de hoogte!